HYR EN TAPETSERARE

POPULÄRA HANTVERKSTJÄNSTER
Närliggande kompetenser som kanske
också intresserar dig:

- Rörmokare
- Målare
- Takläggare
- VVS
- Murare
- Elektriker
- Snickare
Stacks Image 6180
Med Seniorkraft´s noggranna och erfarna målare, kan du få hjälp med allehanda tapetseringsarbeten. Du står för penslar och eventuella förbrukningsverktyg. Krävs det maskiner, ställningar eller andra specialverktyg så får du som kund tillhandahålla det eller så hyr vi det för uppdraget.
Vill du köpa material själv eller leja våra målare att göra det åt dig? Du bestämmer hur. Välkommen att nyttja ett helt livs erfarenhet!
Vi redovisar alltid all tid så att du får godkänna debiteringen innan en faktura skickas till dig. Tryggt och enkelt :-)
Jag vill beställa en tapetserare
Fondväggar och fototapeter
Vill du sätta en speciell touch på ett befintligt rum kan en fondvägg eller fototapet vara ett alternativ. Hyr någon av våra pensionärer så får du jobbet gjort enkelt och smidigt.
Måla om tak, fönster och dörrar
Vi har duktiga pensionärer som ser till at jobbet blir utfört på ett bra sätt. Du kan få råd och hjälp med det mesta av vara kunniga pensionärer. Välkommen.
Hjälp med allt, enkelt för dig
Anlitar du våra tapetserare så gör de hela arbetet åt dig med spackling, underarbeten m.m. Vill du göra förarbetet själv går det också bra men då kan vi inte garantera slutresultatet.
Pasted Graphic
Seniorkraft är Västernorrlands största bolag inom seniorbemanning. Vi är en del av Seniorkraft i Sverige. Seniorkraft i Sverige är en ideell sammanslutning med uppgift att kvalitetssäkra verksamhet för uthyrning av pensionerad arbetskraft för egna entreprenörer. En kvalitetsstämpel helt enkelt.

Att anlita oss kostar mellan 190-385 kr/tim beroende på tjänst efter skattereduktion. Företag betalar från 380 kr/tim exkl. moms beroende på tjänst.Vi tillämpar som minimum två timmars debitering samt reseersättning från uförarens bostad. Kostnad för eventuella redskap och verktyg tillkommer.

Vi finns i Sundsvall - Härnösand - Kramfors - Sollefteå. Välkommen att Hyra en Pensionär från oss :-)

Kliar det i fingrarna på dig och sugen på att jobba extra? Välkommen med en ansökan. Klicka här!