TRÄDGÅRD

POPULÄRA HEMTJÄNSTER
Närliggande kompetenser som kanske
också intresserar dig:

- Trädfällning
- Målare
- Stenläggare
- Takläggare
- Städtjänster
- Murare
- Tapetserare
- Snickerier
Stacks Image 5063
Hösten är här och det kan behöva fixas mycket i trädgården inför vintern. Oftast är ambitionen högre än den tillgängliga tiden eller orken. Men lugn, vi löser det åt dig precis som du vill ha det. Anlita oss för en välskött trädgård och gräsmatta. Då den du anlitar är en pensionär så har vi som policy att du skall stå för den utrustning som krävs för arbetet och att den fungerar. Har du inte detta så kan vi hjälpa dig att hyra det som behövs för uppdraget.
Vi kan erbjuda dig alla möjliga tjänster inom trädgårdsarbeten såsom trädfällningar eller löpande över säsongen beroende på hur du vill ha det. Du bestämmer vad som passar dig. Veckovis gräsklippning eller klippning av häcken en gång per år. Enkelt, flexibelt och tryggt :-)
Behöver du hjälp med något annat så har vi en kompetens kring tjänster inom även städ och hantverk. Eventuella kostnader för verktyg m.m. tillkommer.
Jag vill beställa trädgårdsjobb
Få hjälp med din trädgård. Vi hjälper dig.
Funderar du över hur du vill snygga till eller anlägga din nya trädgård eller rabatt? Då kan vi hjälpa dig. Hyr en pensionär så får du garanterat en fin rabatt eller trädgård.
Nyklippt gräsmatta
Varför oroa sig för hur mycket gräsmatttan växer? Hyr en pensionär för jobbet så har du alltid en fin och välklipp gräsmatta. Vi klipper både hemma och i din sommarstuga.
Vi beskär dina fruktträd
Osäker på hur du skall göra för att ympa, ta sticklingar eller beskära dina fruktträd? Då kan vi hjälpa dig. Låt någon av våra duktiga pensionärer att utföra det åt dig.
Pasted Graphic
Seniorkraft är Västernorrlands största bolag inom seniorbemanning. Vi är en del av Seniorkraft i Sverige. Seniorkraft i Sverige är en ideell sammanslutning med uppgift att kvalitetssäkra verksamhet för uthyrning av pensionerad arbetskraft för egna entreprenörer. En kvalitetsstämpel helt enkelt.

Att anlita oss kostar mellan 190-385 kr/tim beroende på tjänst efter skattereduktion. Företag betalar från 380 kr/tim exkl. moms beroende på tjänst.Vi tillämpar som minimum två timmars debitering samt reseersättning från uförarens bostad. Kostnad för eventuella redskap och verktyg tillkommer.

Vi finns i Sundsvall - Härnösand - Kramfors - Sollefteå. Välkommen att Hyra en Pensionär från oss :-)

Kliar det i fingrarna på dig och sugen på att jobba extra? Välkommen med en ansökan. Klicka här!