VECKOSTÄDNING

POPULÄRA HEMTJÄNSTER
Närliggande kompetenser som kanske
också intresserar dig?

- Flyttsädning
- Gräsklippning
- Trädgårdstjänster
- Fönsterputsning
- Hemtjänst
- Social samvaro
- Barnpassning
Stacks Image 5129
Känslan av ett nystädat hem är oslagbar
Vem vill inte alltid ha ett fräscht och nystädat hem? För många så finns kanske inte tiden eller orken att hålla den nivå man vill på hemstädningen. Men lugn, hyr en pensionär så ordnar vi det till dig. Våra erfarna pensionärer städar enligt dina önskemål och behov.
Hur ofta vill du ha städat?
När du hyr en pensionär från oss så kan du välja hur ofta det passar dig att få ett nystädat hem. Varje vecka eller varannan? Du bestämmer. För din trygghet så kommer också alltid samma person och städar hos dig. Tryggt och enkelt för dig :-) Jag vill beställa städning
Städning av garage och förråd
Känner du att tiden inte räcker till för att få bort eller snygga till i förråd eller garaget? Ring oss så hjälper vi dig med att lösa även det. Välkommen att anlita ett helt livs erfarenhet:-)
Städning i sommarstugan vår och höst
Vill du få hjälp med att göra i ordning sommarstugan inför våren eller en urstädning efter sommaren? Låt någon av svåra erfarna och noggranna städerskor hjälpa dig med det.
Strykning, mangling eller övrig klädvård
Hos oss kan du få all möjlig hjälp med dina personliga kläder. Vill du få hjälp med tvättning och strykning så går det alldeles utmärkt. Låt oss hjälpa dig att underlätta din vardag.
Pasted Graphic
Seniorkraft är Västernorrlands största bolag inom seniorbemanning. Vi är en del av Seniorkraft i Sverige. Seniorkraft i Sverige är en ideell sammanslutning med uppgift att kvalitetssäkra verksamhet för uthyrning av pensionerad arbetskraft för egna entreprenörer. En kvalitetsstämpel helt enkelt.

Att anlita oss kostar mellan 190-385 kr/tim beroende på tjänst efter skattereduktion. Företag betalar från 380 kr/tim exkl. moms beroende på tjänst.Vi tillämpar som minimum två timmars debitering samt reseersättning från uförarens bostad. Kostnad för eventuella redskap och verktyg tillkommer.

Vi finns i Sundsvall - Härnösand - Kramfors - Sollefteå. Välkommen att Hyra en Pensionär från oss :-)

Kliar det i fingrarna på dig och sugen på att jobba extra? Välkommen med en ansökan. Klicka här!