HYR EN SNICKARE

POPULÄRA HANTVERKSTJÄNSTER
Närliggande kompetenser som kanske
också intresserar dig:

- Målare
- Tapetserare
- Takläggare
- VVS
- Murare
- Elektriker
- Snickerier
Stacks Image 78
Med Seniorkraft´s erfarna snickare, kan du få hjälp med allehanda renoveringar och nybyggnationer. Snickaren har handverktyg med sig för enklare jobb. Krävs det maskiner eller andra specialverktyg så får du som kund tillhandahålla det eller så hyr vi det för uppdraget.
Vill du köpa material själv eller leja våra snickare att göra det åt dig? Du bestämmer hur. Välkommen att nyttja ett helt livs erfarenhet!
Vi redovisar alltid all tid så att du får godkänna debiteringen från snickare innan en faktura skickas till dig. Tryggt och enkelt :-) Jag vill beställa en snickare
Du godkänner alltid snickeriarbetet
Som en del av vår kvalitetssäkring så skall du som kund alltid godkänna timrapporten. På så sätt kan oklarheter klaras ut innan fakturering. Tryggt och överskådligt för dig som kund.
Försäkringar för dig och snickaren
För att du som kund skall kunna känna dig trygg med att anlita Seniorkraft så har vi fulla försäkringar. Dessa täcker både eventuella skador hos dig och även för personskador på våra pensionärer.
Endast ett snickeriuppdrag i taget
För att kunna erbjuda dig en effektivitet och översikt över arbete så utför vi bara ett uppdrag i taget. Det blir tryggt för dig att slippa ha en hantverkare som hoppar mellan olika uppdrag. Trygghet för dig är viktigt för oss.
Pasted Graphic
Seniorkraft är Västernorrlands största bolag inom seniorbemanning. Vi är en del av Seniorkraft i Sverige. Seniorkraft i Sverige är en ideell sammanslutning med uppgift att kvalitetssäkra verksamhet för uthyrning av pensionerad arbetskraft för egna entreprenörer. En kvalitetsstämpel helt enkelt.

Att anlita oss kostar mellan 190-385 kr/tim beroende på tjänst efter skattereduktion. Företag betalar från 380 kr/tim exkl. moms beroende på tjänst.Vi tillämpar som minimum två timmars debitering samt reseersättning från uförarens bostad. Kostnad för eventuella redskap och verktyg tillkommer.

Vi finns i Sundsvall - Härnösand - Kramfors - Sollefteå. Välkommen att Hyra en Pensionär från oss :-)

Kliar det i fingrarna på dig och sugen på att jobba extra? Välkommen med en ansökan. Klicka här!