HEMTJÄNST

POPULÄRA HEMTJÄNSTER
Närliggande kompetenser som kanske
också intresserar dig:

- Veckostädning
- Flyttstädning
- Matlagning
- Fönsterputsning
- Bankbesök
- Handling
- Barnpassning
- Social samvaro
Stacks Image 5159
För oss på Seniorkraft handlar hemtjänst främst om trygghet. Trygghet för oss innebär att det alltid är samma person som kommer till din hjälp. Vi använder oss inte av pooler av människor, det tror vi ni känner trygghet med. Vi tror också att det är skönt att någon i ungefär samma ålder kan hjälpa till. Låt någon av våra erfarna pensionärer hjälpa till med din hemtjänst, så det blir som du vill ha det.
Seniorkraft är i många fall betydligt billigare att använda än Kommunens egen hemtjänst. Vi kan även utföra betydligt fler uppgifter än vad Kommunen kan erbjuda dig. Testa oss så får du en bild av vad våra pensionärer kan göra för just dig eller din familj. Du kommer garanterat att få erfaren och kompetenta människor som hjälper dig. Välkommen att anlita Seniorkraft! Klicka här för att få hjälp.
Billigare än Kommunen
Anlitar du oss för hemtjänst som underskrider Kommunens maxtaxa så får du billigare hemtjänst via oss än från Kommunen. Men priset är inte bara allt. Vi fokuserar mycket på trygghet. Samma person kommer till dig varje gång. Tryggt, enkelt och som det borde vara :-)
Trygghet viktigast
Du bestämmer själv när, hur och vad du vill få hjälp med. Samma person kommer alltid till dig. Vi vet efter en tid precis vad du vill ha hjälp med och en personlig relation utvecklas, det tycker vi är trygghet. Välkommen att anlita Seniorkrafts pensionärer till din hjälp.
Flexibilitet
Du som kund är den som skall bestämma vad vi skall hjälpa dig med. Anlitar du oss så gör vi en utförandeplan där vi går igenom ditt specifika behov. Ni bestämmer vad vi skall göra och hur det skall utföras. Flexibiliteteten att bestämma över sig själv är också en trygghet. Välkommen att anlita Seniorkraft.
Pasted Graphic
Seniorkraft är Västernorrlands största bolag inom seniorbemanning. Vi är en del av Seniorkraft i Sverige. Seniorkraft i Sverige är en ideell sammanslutning med uppgift att kvalitetssäkra verksamhet för uthyrning av pensionerad arbetskraft för egna entreprenörer. En kvalitetsstämpel helt enkelt.

Att anlita oss kostar mellan 190-385 kr/tim beroende på tjänst efter skattereduktion. Företag betalar från 380 kr/tim exkl. moms beroende på tjänst.Vi tillämpar som minimum två timmars debitering samt reseersättning från uförarens bostad. Kostnad för eventuella redskap och verktyg tillkommer.

Vi finns i Sundsvall - Härnösand - Kramfors - Sollefteå. Välkommen att Hyra en Pensionär från oss :-)

Kliar det i fingrarna på dig och sugen på att jobba extra? Välkommen med en ansökan. Klicka här!