SNÖSKOTTNING OCH SANDNING

POPULÄRA HEMTJÄNSTER
Närliggande kompetenser som kanske
också intresserar dig:

- Trädfällning
- Målare
- Stenläggare
- Takläggare
- Städtjänster
- Murare
- Tapetserare
- Snickerier
- Veckostädning
Stacks Image 27
Under höst vinter och vår kan det komma stora mängder snö. Att hinna med eller orka skotta i tid kan upplevas stressande för många. Men lugn, vi löser det åt dig precis som du vill ha det.
Vi kan erbjuda dig enstaka tjänster inom snöskottning och sandning eller löpande bokningar över säsonger beroende på hur du vill ha det. Du bestämmer vad som passar dig. Enkelt, flexibelt och tryggt :-) Jag vill beställa snöskottning
Få hjälp med din garageuppfart och gångvägar i vinter.
Skottning utförs efter bokning eller på löpande uppdrag. Du väljer det som passar dig bäst. Hyr en pensionär så får du garanterat ett fint skottat hem i vinter.
Sand på uppfart och gångar
Varför oroa sig för halka i vinter? Låt oss hjälpa dig med sandning och underhåll av uppfarter m.m. Vi sköter även din sommarstuga under vintern om du vill det. Välkommen att hyra en pensionär från oss.
Takskottning
Behöver du hjälp med att få bort snön från taken på hus och garage? Ring oss så kan vi hjälpa dig. Slipp oro över tung snö på hus och utbyggnader. Ring oss så hjälper vi dig. enklare kan det inte bli.
Pasted Graphic
Seniorkraft är Västernorrlands största bolag inom seniorbemanning. Vi är en del av Seniorkraft i Sverige. Seniorkraft i Sverige är en ideell sammanslutning med uppgift att kvalitetssäkra verksamhet för uthyrning av pensionerad arbetskraft för egna entreprenörer. En kvalitetsstämpel helt enkelt.

Att anlita oss kostar mellan 190-385 kr/tim beroende på tjänst efter skattereduktion. Företag betalar från 380 kr/tim exkl. moms beroende på tjänst.Vi tillämpar som minimum två timmars debitering samt reseersättning från uförarens bostad. Kostnad för eventuella redskap och verktyg tillkommer.

Vi finns i Sundsvall - Härnösand - Kramfors - Sollefteå. Välkommen att Hyra en Pensionär från oss :-)

Kliar det i fingrarna på dig och sugen på att jobba extra? Välkommen med en ansökan. Klicka här!