FÖNSTERPUTSNING

POPULÄRA HEMTJÄNSTER
Närliggande kompetenser som kanske
också intresserar dig:

- Veckostädning
- Flyttstädning
- Matlagning
- Hemtjänst
- Social samvaro
- Barnpassning
Stacks Image 4984
Vår, höst och sommar är den perfekta tiden att dina fönster får den omsorg de behöver. När solen lyser in i lägenheten eller huset så blir allt så mycket finare om fönstren är rena. Låt en av våra duktiga pensionärer hjälpa dig med att få den härliga känslan av nyputsade fönster.
Våra senior fönsterputsare har med sig allt material de behöver för att utföra arbetet. Du godkänner alltid resultatet på en tidrapport efter utfört arbete. Snabbt enkelt och tryggt för dig som kund :-) Välkommen att hyra en pensionär från oss. Jag vill beställa fönsterputsning
Utsikten från den inglasade balkongen sämre?
Det är tungt och besvärligt att putsa stora glasytor på inglasade balkonger. Varför inte låte proffs göra jobbet istället. Hyr en pensionär från Seniorkraft så får du snabbt och enkelt tillbaka din vackra utsikt.
Nyputsade fönster i hemmet gör att allt känns finare
Varför slita med att pusta fönster när du kan hyra en pensionär som gör jobbet åt dig? Anlita någon av våra duktiga fönsterputsare så får du garanterat ett galatre hem igen.
Prenumerera på fönsterputsningen
Visste du att vi erbjuder återkommande fönsterputsning om du vill det? Låt oss hjälpa dig vår, sommar och höst på fasta tider så som du bestämmer så behöver du inte oroa dig för glansen i fönstren.
Pasted Graphic
Seniorkraft är Västernorrlands största bolag inom seniorbemanning. Vi är en del av Seniorkraft i Sverige. Seniorkraft i Sverige är en ideell sammanslutning med uppgift att kvalitetssäkra verksamhet för uthyrning av pensionerad arbetskraft för egna entreprenörer. En kvalitetsstämpel helt enkelt.

Att anlita oss kostar mellan 190-385 kr/tim beroende på tjänst efter skattereduktion. Företag betalar från 380 kr/tim exkl. moms beroende på tjänst.Vi tillämpar som minimum två timmars debitering samt reseersättning från uförarens bostad. Kostnad för eventuella redskap och verktyg tillkommer.

Vi finns i Sundsvall - Härnösand - Kramfors - Sollefteå. Välkommen att Hyra en Pensionär från oss :-)

Kliar det i fingrarna på dig och sugen på att jobba extra? Välkommen med en ansökan. Klicka här!