HYR EN ELEKTRIKER

POPULÄRA HANTVERKSTJÄNSTER
Närliggande kompetenser som kanske
också intresserar dig:

- Målare
- Tapetserare
- Takläggare
- VVS
- Murare
- Kakelsättare
- Snickare
Stacks Image 4263
Med Seniorkraft´s noggranna och erfarna elektriker, kan du få hjälp med allehanda installationer och reparationer. Elektrikern har handverktyg med sig för enklare jobb. Krävs det maskiner eller andra specialverktyg så får du som kund tillhandahålla det eller så hyr vi det för uppdraget.
Vill du köpa material själv eller vår elektriker att göra det åt dig? Du bestämmer hur. Välkommen att nyttja ett helt livs erfarenhet :-)
Vi redovisar alltid all tid så att du får godkänna debiteringen innan en faktura skickas till dig. Tryggt och enkelt!
Jag vill beställa en behörig elektriker
Felsökning och åtgärd av elektriker
Har du problem med lampor, eluttag eller andra befintliga installationer? Hyr en pensionär och du får en behörig elektriker som kan åtgärda felet. Tryggt och enkelt.
Nyinstallationer i kök badrum m.m.
Behöver du hjälp med planering av nyinstallationer eller handfast erfaren elektriker? Låt i så fall någon av våra erfarna och behöriga elektriker hjälp dig. Hyr en pensionär och få jobbet gjort.
Enklare installationer
Behöver du hjälp med enklare eldragning i hemmet eller fixa lampan har vi erfarna pensionärer med enklare behörighet för småarbeten i hemmet. Montera uttag, dra TV eller installera lampor m.m.
Pasted Graphic
Seniorkraft är Västernorrlands största bolag inom seniorbemanning. Vi är en del av Seniorkraft i Sverige. Seniorkraft i Sverige är en ideell sammanslutning med uppgift att kvalitetssäkra verksamhet för uthyrning av pensionerad arbetskraft för egna entreprenörer. En kvalitetsstämpel helt enkelt.

Att anlita oss kostar mellan 190-385 kr/tim beroende på tjänst efter skattereduktion. Företag betalar från 380 kr/tim exkl. moms beroende på tjänst.Vi tillämpar som minimum två timmars debitering samt reseersättning från uförarens bostad. Kostnad för eventuella redskap och verktyg tillkommer.

Vi finns i Sundsvall - Härnösand - Kramfors - Sollefteå. Välkommen att Hyra en Pensionär från oss :-)

Kliar det i fingrarna på dig och sugen på att jobba extra? Välkommen med en ansökan. Klicka här!