KONTORSSTÄDNING

POPULÄRA FÖRETAGSTJÄNSTER
Närliggande kompetenser från Seniorkraft som kanske
också intresserar dig:

- Fönsterputsning
- Fastighetsservice
- Ekonomi och administration
- Kontorsservice
- Snickare
- Målare
- Elektriker
- Rörmokare
Stacks Image 5617
Ett nystädat kontor brukar vare ett effektivt och trevligt kontor. Låt oss ta hand om ditt kontor för att skapa trivsel och uppskattning. Våra pigga pensionärer städar på det gammaldagsa sättet, Det vill säga vi städar alla ytor och det blir rent helt efter din önskemål. Vi har kvalitetsäkring som ledord i våra rutiner och full kundnöjdhet. Det skall kännas tryggt och bra att anlita Seniorkraft.
Behövs det speciella städningar inför eller efter olika aktiviteter i era lokaler så kan vi självklart lösa även det. Hos oss är ledordet flexibilitet och kontinuitet. Välkommen att anlita ett fullserviceföretag inom det mesta som rör städning och underhåll.

Vi brukar säga att du får ett helt livs erfarenhet på köpet. Det tycker vi är bra! Klicka här för att beställa hjälp.
Hjälp med montage. Vaktmästare m.m.
Behöver ni extra händer för att sätta upp hyllor, möbler eller annat praktiskt på kontoret? Anlita i så fall våra händiga och erfarna pensionärer. Ni kan fokusera på er verksamhet medan vi hjälper er. Enkelt, trygg och smidigt :-)
Serveringshjälp. Catering m.m.
Vid kundtillställningar eller personalaktiviteter kan vi hjälpa er med personal och mat enligt era önskemål. Ni kan fokusera på er verksamhet medan vi hjälper er. Våra erfarna pensionärer brinner för att hjälpa er på bästa sätt :-)
Flytthjälp. Post och gods m.m.
Skall kontoret flytta? I så fall kan ni få hjälp med både ned och uppackning samt transporter. Behöver ni under vissa perioder hjälp med godshantering? Ni kan fokusera på er kärnverksamhet medan vi hjälper er med det andra :-)
Pasted Graphic
Seniorkraft är Västernorrlands största bolag inom seniorbemanning. Vi är en del av Seniorkraft i Sverige. Seniorkraft i Sverige är en ideell sammanslutning med uppgift att kvalitetssäkra verksamhet för uthyrning av pensionerad arbetskraft för egna entreprenörer. En kvalitetsstämpel helt enkelt.

Att anlita oss kostar mellan 190-385 kr/tim beroende på tjänst efter skattereduktion. Företag betalar från 380 kr/tim exkl. moms beroende på tjänst.Vi tillämpar som minimum två timmars debitering samt reseersättning från uförarens bostad. Kostnad för eventuella redskap och verktyg tillkommer.

Vi finns i Sundsvall - Härnösand - Kramfors - Sollefteå. Välkommen att Hyra en Pensionär från oss :-)

Kliar det i fingrarna på dig och sugen på att jobba extra? Välkommen med en ansökan. Klicka här!